Keď wellness, tak len kvalitný

13. 11. 2018 | 12:11

Pracujete, pracujete a niet čas na oddych. Všetci vieme aký je dnešný život rýchly, ale všetci vieme, že oddych je dôležitejší. Nie sme stroje a bez neho nevydržíme záťaž, ktorú nám prináša dnešná doba. Každý oddych je lepší ako žiadny. Niekto uprednostní prechádzky, niekto cestovanie. Mnoho ľudí obľubuje návštevu wellness centier, ktoré sa dnes objavujú ako huby po daždi.

Jedným z výnimočných je aj wellness v Hoteli Dubná Skala, ktorý sa nachádza v centre Žiliny. Už len samotný pohľad na hotel zvonku vás vráti v čase späť, keď sa ešte ľudia na ulici navzájom zdravili. Je to tak, hotel dýcha históriou a jeho atmosféra dostane každého. Oddýchnite si v pohodlí a v absolútnom súkromí sám alebo sama, vo dvojici, s priateľmi, či s rodinou.

O regeneráciu síl a dokonalý oddych v hotelovom Relax centre sa postará jacuzzi s farebnou terapiou, fínska sauna, hydromasážna sprcha, či stacionárny bicykel. Všetko v sprievode relaxačnej hudby. Oddychová zóna ponúka ležadlá, hotelovú bielizeň (župan, papuče, uterák, osuška, plachta) a nechýba ani hotelová kozmetika.

Poznáte procedúry Sothys? SOTHYS Paris sa zaraďuje k najexkluzívnejším kozmetickým značkám a má viac ako 60-ročnú tradíciu. Ponúka profesionálne ošetrenie tela a tváre, má svoju jedinečnú silu, ktorá zaručí pocit absolútnej spokojnosti. Prináša najlepšie aktívne ingrediencie, dokonale prepracované exkluzívne masážne techniky. Stačí prísť a školený personál sa už o vás postará.

Samozrejmosťou sú špičkové relaxačné masáže. Vyberte si z bohatej ponuky a nechajte čas plynúť. Výsledkom bude zlepšené prekrvenie pokožky, podkožia a svalov. Kvalitná masáž pomáha uvoľňovať stuhnuté a bolestivé svaly a podieľa sa na lepšom vyplavovaní odpadových látok z organizmu. Špecializované masáže pomáhajú predchádzať akútnym prejavom ochorení, telo je vyrovnanejšie a pôsobia proti bolesti.

Aj centrum rušného mesta môže mať svoju oázu pokoja. Žilina ju má v Hoteli Dubná Skala. Vysoký štandard relaxačných služieb, absolútne súkromie v boutique wellness,  profesionálny servis, k tomu klasická uvoľňujúca masáž alebo výborná večera s drinkom.  To je váš výnimočný oddychový večer, na ktorý sa ľahko zvykne. Jeden deň nestačí? Využite relaxačný pobyt.

Autor: Števo Mačák