Vráťte čas chemickým peelingom

02. 02. 2022 | 16:02

Povrchové peelingy ovplyvňujú iba vonkajšiu vrstvu pokožky, epidermis. Tieto typy peelingov sú najjemnejšie a možno ich efektívne použiť na všetky typy pleti. Tento typ peelingovej procedúry vytvára ľahký peeling a výsledkom bude hladšia a žiarivejšia pleť a zlepšená textúra pleti.

Jedným z najúčinnejších spôsobov, ako zabrániť starnutiu, je chemický peeling. Chemický povrchový peeling s komplexom prírodných peptidov rybieho kolagénu v lipozómoch. Dokonale zlepšuje stav pokožky a odstraňuje jej nedostatky. Vyrovnáva vrchnú vrstvu pokožky a zjednocuje jej farebný tón, redukuje drobné vrásky, zmierňuje príznaky akné, znižuje tvorbu kožného mazu, zužuje rozšírené kožné póry a celkovo zlepšuje stav pleti.

Výsledky nie sú rovnaké pre každého človeka, pretože pokožka žiadnych dvoch ľudí nie je v úplne rovnakom stave. Navyše každý má viacero zdravotných komplikácií a problémov, preto je lepšie poradiť sa s odborníkom predtým, než podstúpite hlboký chemický peeling. Bez ohľadu na to, ako dobre sa o svoju pokožku staráte, stále starne. Čím hlbší je peeling, tým dlhšie sú účinky.

Autor: Števo Mačák